Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem pytanie.

Jeśli chodzi o to, że tam instaluje się 1.5.1, a Ty masz pliki na 1.5 to jest bez różnicy.

Minecraft 1.5 , a 1.5.1 różni się tylko tym, że usunięto parę bugów.

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

Opublikowano

Wersje typu 1.4.1, 1.4.2 albo 1.5 i 1.5.1 są kompatybilne ze sobą jeśli chodzi o pluginy, pliki serwerowe. Pluginy nadal będą działać, nawet jeżeli bukkit zostałby zaktualizowany do nowszej wersji (jakby była) 1.6 część pluginów nadal by działała. Wgraj po prostu pluginy, cały folder plugins i to wystarczy, bez silnika.

szygavinceeditiong.jpg

Opublikowano

Boże co za ludzie. . nie zrobisz dobrego serwerach na plikach z mpc !!! nie trawie też ludzi którzy robią takie pliki .. sorki Br3nd ale potem masz spam na forum jakis nieogarnietych serwerow .

Opublikowano

mi chodzi o to jak wgrać tamte pliki bo wgrałem wszystko z tamtego pliku ale problem jest bo

jak odpalam serwer /minecrafta serwer jest off

i nie wiem co robic;/

Opublikowano

Instalujesz te pliki serwerowe potem instalujesz bukkit 1.5.1 i tyle ...Sam tak zrobilem i all mi działa Zapraszam na mój serwer 1.5.1 mcmove.gomc.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...